Első lépések
2016. február 12. írta: Innovatíva

Első lépések

A tárhelyed bérbeadása olyan újszerű pénzügyi és internet-technológiai megoldás, ami jogosan vet fel benned is kérdéseket.

Amennyiben megigényled a kapcsolattartóink ingyenes segítségét és tanácsadását (az oldal alján található űrlap kitöltésével), minden kérdésedre korrekt választ kaphatsz. Ne dönts információ nélkül, és ne tégy lépéseket addig, amíg a szakembergárdánk nem veszi fel veled a kapcsolatot!

A tárhelyed bérbeadásának első lépései:

1. A szolgáltatói fiókod ingyenes megnyitása.
Ez online történik, és szükséged lesz hozzá egy aktív Partnerünk (lehetőleg a személyes ismerősöd) által biztosított kódra. Ha nem ismersz a környezetedben senkit, aki ebben tudna segíteni, akkor természetesen igyekszünk ebben is melléd állni.
A kód birtokában végezheted el a regisztrációs folyamatot.

2. A szerződésed értékének kiválasztása.
A tárhelybérleti szerződésedhez szükséged lesz az abban foglalt üres tárhelyméretre és az ahhoz tartozó kaució kiválasztására. A kaució befizetése banki utalással vagy Partner Transzferrel történhet, az alábbi videó alapján:



3. A tárhelybérlő szoftver aktiválása.
A kaució megérkezése után mihamarabb végezd el a személyes számlálód szükséges (rendkívül egyszerű) telepítését, az alábbi videó alapján. Ebben természetesen az Innovatíva Csoport rendszergazdái rendelkezésedre állnak.
A telepítés után indítsd el a számlálót, vedd ki a számítógéped alvó üzemmódját, és hagyd bekapcsolva, lehetőleg összesen napi 10 órán keresztül.



4. Másnap reggel ellenőrizd le a szolgáltatói fiókodban az előző napi bevételedet a bérleti díjból. Jelezz vissza, hogy sikeres volt-e a reggeled! :)


Kívánunk neked olyan anyagilag sikeres és szabadidőben felszabadult életet, mint amilyenben mi tárhelybérbeadók élünk. :)
További információkért és segítségért jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével!


süti beállítások módosítása