A FÜGGETLENSÉGED NAPJA
2016. február 12. írta: Innovatíva

A FÜGGETLENSÉGED NAPJA

INNOVATÍVA CSOPORT
6725 SZEGED, NYÍL U. 60.
E-mail: centrum@kairosplanet.com
Tel: 62/891-084

140702_ff_teachingkidsmoney_1.jpg

Kedves Olvasó!



Valószínűleg nem újkeletű felismerés a számodra, hogy a családok világszerte pénzgondokkal küzdenek – vagyis valószínűleg kevesebb a bevételük, mint amennyit jó szívvel el tudnának költeni. 
Sokféle megoldást alkalmazunk, hogy a pénzzel kapcsolatos konfliktusainkat megoldjuk, vagy – ha pénzügyileg rendben vagyunk – időt tudjunk felszabadítani, hogy a társunkkal, a gyerekeinkkel lehessünk többet, bármikor utazhassunk, vagy ha hétfőn éppen nincs kedvünk kikelni az ágyból, hát lelkiismeret-furdalás nélkül maradjunk.
Ezért aztán vállalunk többletmunkát, másodállást, regisztrálunk MLM hálózatokba, tőzsdézni kezdünk… Ezek viszont csak ritkán biztosítják azt a fordulatot az életünkben, hogy akkor is jövedelmet kapjunk, ha valami miatt most/már/éppen nem tudunk aktívan dolgozni. Ebből nem mindenkinek lesz passzív jövedelem…
ketszintes_haz_also_szint_nyitott_kozossegi_eletter_a_felso_szint_halo_es_a_nyugodt_pihenes_helye_05.jpg
Ennél egy fokkal jobb megoldás lehet, ha az ember egy ingatlant, vagy nagyobb értékű eszközt vásárol, amit bérbe ad. Egy bútorozott lakás, amennyiben kiadjuk, havi rendszeres, tervezhető jövedelmet jelent – viszont bennünket sújt a felújítás, állagmegóvás, javítás költsége is. Arról nem is beszélve, hogy azért nem mindenki engedheti meg magának, hogy ingatlanbefektetései legyenek…

Akkor nincs is megoldás?! Maradunk ott, ahol eddig?!

Nos, van egy jó hírem. Majdnem minden család, magánszemély rendelkezik egy olyan kincsesládával, ami mindezt megteremthetné. Neked is van valami a birtokodban, amely havonta akkora halom pénzt képes az asztalra letenni, mint egy Budapest belvárosi, felújított, bebútorozott lakás bérleti díja.
Csak valószínűleg nem tudtál eddig róla... Vagy nem mertél élni vele!


Ha most azt hiszed, csak egy elméleti blabla, hogy MINDEN EMBER MEGÉRDEMLI a tökéletes jólétet, a feltétel nélküli szabadságot, ha úgy véled, hogy ehhez nincs mindenki számára egyaránt használható, tökéletes megoldás, akkor tégy meg most valamit, kérlek! 

Nézd meg azt a számítógépet, laptopot, okostelefont, tabletet, amin ezeket a sorokat olvasod. Simítsd végig, fogd a kezedbe.
Igen, EZ AZ ESZKÖZ lesz, ami elindít a tökéletes jólét útján. Tudom, elsőre talán nehezen elfogadható... Hiszen már gyerekkorunkban is különböző hiedelmeink vannak a pénzzel kapcsolatban - mint az alábbi kis videóban. :)



"A pénzért nagyon keményen meg kell dolgozni..."

Nos, inkább azt javaslom, tíz percre még maradj velem.
Mutatok valamit a gyakorlatban.

Megmutatom, hogyan lehet elérni, hogy ne függj soha többé munkahelytől, főnöktől, pénztől, bankoktól…
Ha betartod azokat az apró szabályokat, amelyeket megosztok Veled, akkor garantáltan szabad leszel. Kilencven napon belül elérheted a tökéletes jólétet – és ebben személyesen segítek itt a tapasztalataim megosztásával.

„Én már feladtam. Kilátástalan volt minden, összecsaptak a hullámok a fejem images.jpg
felett, de…
Mióta elmondtátok, és megértettem a „titkot”, minden reggel azzal kezdem a napot, hogy ránézek a számlámra, mennyivel gyarapította a lányom régi laptopja, amivel az unokámmal szoktam beszélgetni. Nem értek ehhez a számítógépes világhoz, de ez annyira pofonegyszerű ötlet…
Két hónap alatt minden, de minden megváltozott! Újra mosolyogva ébredek, mint gyerekkoromban. Imádom az életemet!”

Nézz a naptáradra, karikázd be innen pontosan három hónap múlva a
TE FÜGGETLENSÉGED NAPJÁT!

És olvass gyorsan tovább. :)

"A szabadság nem más, mint két szó, az IGEN és a NEM közötti választás."

 

Szóval, folytassuk!
Nem kell nagy jóstehetségemnek lennie ahhoz, hogy kitaláljam, most éppen ott ülsz egy online eszköz előtt. :)
Ha megkérlek, megnézed, mennyi GigaByte dokumentumot, filmet, zenét, mittudoménmit tárolsz a számítógépeden? Hallottál már róla, milyen nagy gond világszerte a digitális adatok tárolása? Mennyit fizetnek tárolóhelyekért - különösen, ha kódolt, biztonságos - a különböző vállalatok? Tudtad, hogy ez milliárdos üzlet??
Mit szólnál, ha megmutatnám Neked, hogyan tudod biztonságosan, egyszerűen és garantáltan bérbeadni a tárhelyed egy részét - brutálisan magas bérleti díjért? 
Igen, pont úgy és pont annyiért, mint egy Budapest belvárosi, felújított, bútorozott lakást!

Egy fiatal férfi albérletet vesz ki. Mikor beköltözik, azt mondja a főbérlőnek:shocked.png

- Tudja, Hölgyem, amikor én az előző albérletemből kiköltöztem, az ottani háziasszonyom még sírt is, hogy eljöttem!

- Kérem, itt ez nem fordulhat elő! - vágja rá a főbérlő. - Itt előre kell fizetni!


Tehát az az eszköz, amiről most ezt a belső infót olvasod, tartalmaz valamit, ami értékes. Igen, a tárolóhelyet. És most elmesélek valamit...

Több mint egy évvel ezelőtt megjelent egy IT (internet technológia) vállalat a nemzetközi számítógépes világban. Egy pofonegyszerű, elméleti ötletet dolgoztak ki a gyakorlatban, amivel egyre növekvő kíváncsiságot, és eleinte értetlenkedést is kiváltottak. 
Az ötlet az volt, hogy a biztonságos, feltörhetetlen adattárolás érdekében SOHA ne tárolják többet egy helyen vállalati megrendelők adatait, hanem "porlasszák" azokat, mint egy puzzle elemeit. Az elemeket titkosítják, majd külön-külön helyezik el, a világ különböző pontjain bérelt kis méretű tárhelyeken...
Igen, pon-to-san olyan tárhelyeken, mint amilyen a Te számítógépedben is van, valószínűleg nem 100%-ban kihasználva...

A technológiáról javaslom, nézd meg Szokodi Sándor rövid, érthető előadását, amit a magyar tárhelybérbeadók előtt tartott. Azok előtt az emberek előtt, akik a számítógépük tárhelyének bérbeadásából már NAPONTA kapnak bérleti díjat. A bérleti díj havi összege pedig megközelítheti a 170.000 Ft-ot! Aktív közreműködés nélkül!
Szóval, vajon mennyit is jelenthet a számodra, ha megnézed az alábbi tájékoztatót? :)


Összefoglalom, jó?
A vállalat az általunk fel nem használt tárhelyeket - megfelelő feltételek teljesülése esetén - egy éves, határozott idejű (meghosszabbítható) szerződéssel bérbe veszi, és FIZET érte.
A bérleti díj összege a tárhely méretétől függ, de akár

HAVI 170 ezer Ft!


A FELTÉTELEK:

1. 18 év feletti magánszemélynek kell lenned.

2. Rendelkezned kell a szükséges, 15 és 320 GB közötti üres tárhellyel. Igen, akár külső meghajtón is.

3. Összesen napi 10 óra rendelkezésre állási időt kell tartanod. (Amennyiben a 2. és 3. pont gondot jelentene, kérd a segítséget. Van megoldás.)

4. A bérleti szerződés aktiválásához biztosíték, kaució szükséges. Ennek összege ~0.023 $/nap/GB. A kaució összegét minden nap visszakapjuk – amikor ténylegesen biztosítjuk is a 10 órát. Ez a vállalat biztosítéka,
hogy számolhat a tárolóhellyel.

5. A szerződést online, otthonról kötheted. Szükséged lesz egy partnerkódra, melyet a bérbeadók valamelyik tagja biztosíthat számodra. Ha szeretnéd, küldd el lentebb az elérhetőségedet, és szívesen segítünk.

6. A szerződésed aktiválásának másnapján már Te is kapod a bérleti díjat.

 

7. 14 napig felelősségvállalás nélkül tesztelheted a bérleti szoftvert, és az egyéb szolgáltatásokat. 


Könnyen lehet, hogy most nem érted, nem hiszed, tele vagy kérdésekkel. Mi, tárhelybérbeadók viszont már naponta, minden reggel úgy ébredünk, hogy a számítógépünk megkereste az aznapra szükséges bevételünket, tehát ráérünk elmondani Neked, ami még hiányzik, ráérünk megválaszolni a kérdéseidet, megmutatni a gyakorlatban a működését.

Lázár Betti tárhelybérbeadó videóüzenete :)
A Te üzeneted mi lenne a szabad, kiegyensúlyozott életről?


Ha szeretnéd, akár már holnap ébredhetsz úgy, hogy megérkezik hozzád a napi bevételed...
Csak kérned kell. :)

süti beállítások módosítása